Proef is het inspiratiemagazine van de Keurslager. Boordevol lekkere recepten, achtergrondinformatie en tips over vlees. Neem Proef gratis mee in de winkel en proef het vakmanschap van de Keurslager!

Heb jij een vraag over vlees, bereidingstechnieken of iets anders waar de Keurslager in Proef antwoord op kan geven? 

Boeuf bourguignon

Proef recepten

Alle recepten uit Proef magazine vind je ook in onze receptendatabase.

Puzzelen met Proef

Puzzelen met Proef

In elke editie van Proef vind je een puzzel. Met de oplossing maak je kans op één van de vijf Keurslager cadeaukaarten van € 40,-.
Bekijk de prijswinnaars

Gehakt

Gehakt met karakter

“Gehakt is tegenwoordig een veelzijdig en kwalitatief zeer goed vleesproduct dat gemaakt wordt
van de smakelijke delen van een rund, varken, kalf, lam of kip." aldus Keurslager Marco van Strien uit s-Gravenmoer. “ Iedereen kan er zijn eigen draai aan geven.”. Je leest er alles over in Proef magazine 1.