Proef is het inspiratiemagazine van de Keurslager. Boordevol lekkere recepten, achtergrondinformatie en tips over vlees. Neem Proef gratis mee in de winkel en proef het vakmanschap van de Keurslager!

Heb jij een vraag over vlees, bereidingstechnieken of iets anders waar de Keurslager in Proef antwoord op kan geven? 

Gepekelde ham uit de oven met asperges

Proef recepten

Alle recepten uit Proef magazine vind je ook in onze receptendatabase.

KS-cadeaukaarten-mockup3

Puzzelen met Proef

In elke editie van Proef vind je een puzzel. Met de oplossing maak je kans op één van de vijf Keurslager cadeaukaarten van € 40,-.
Bekijk de prijswinnaars

gehakt, lasagne

Barbecuefavoriet: pulled meat

De trend om langzaam gegaard vlees uit elkaar te trekken, of te plukken met twee vorken of een vleeskammetje, is overgewaaid uit Amerika en inmiddels al meer dan vijftien jaar een favoriet voor de barbecue, ook in Nederland. Voor ‘pulled meat’ wordt vooral varkens- en rundvlees gebruikt, maar ook kip. Je serveert pulled meat op bijvoorbeeld een broodje, een tortilla of als onderdeel van een hoofdgerecht.