Proef is het inspiratiemagazine van de Keurslager. Boordevol lekkere recepten, achtergrondinformatie en tips over vlees. Neem Proef gratis mee in de winkel en proef het vakmanschap van de Keurslager!

Heb jij een vraag over vlees, bereidingstechnieken of iets anders waar de Keurslager in Proef antwoord op kan geven? 

Boeuf bourguignon

Proef recepten

Alle recepten uit Proef magazine vind je ook in onze receptendatabase.

KS-cadeaukaarten-mockup3

Puzzelen met Proef

In elke editie van Proef vind je een puzzel. Met de oplossing maak je kans op één van de vijf Keurslager cadeaukaarten van € 40,-.
Bekijk de prijswinnaars

Kip, ik heb je!

Kip, ik heb je!

In Nederland eten we jaarlijks gemiddeld zo'n 20 kilo kip per persoon en het is daarmee één van de meest populaire vleessoorten. “Je kunt er een grandioze variëteit aan gerechten mee bereiden. Van een Hollandse maaltijd tot een Franse. Aziatische of Zuid-Amerikaanse. Bovendien kun je kip bereiden in de de oven of pan, verwerken in soep en natuurlijk bereiden op de barbecue.”, zegt Keurslager Alex van Deursen van Keurslager Meat Monkey  uit Cuijk. 

Je leest er meer over in Proef magazine nr. 2.