Proef is het inspiratiemagazine van de Keurslager. Boordevol lekkere recepten, achtergrondinformatie en tips over vlees. Neem Proef gratis mee in de winkel en proef het vakmanschap van de Keurslager!
Heb jij een vraag over vlees, bereidingstechnieken of iets anders waar de Keurslager in Proef antwoord op kan geven?
Alle recepten uit Proef magazine vind je ook in onze receptendatabase.
In elke editie van Proef vind je een puzzel. Met de oplossing maak je kans op één van de vijf Keurslager cadeaukaarten van € 40,-.
Bekijk de prijswinnaars
Ooit afgevraagd waar die rijke, volle smaak in bijvoorbeeld entrecote, riblap, procureur of karbonade vandaan komt? “Dat komt voor een belangrijk deel door het aanwezige vet”, zegt Keurslager Frans van Vuuren uit Utrecht. En vet is veel meer dan alleen een smaakmaker.
Je leest er meer over in Proef magazine nr. 1.
Download eerdere edities
Staat jouw favoriete editie er niet bij? Neem dan contact op.