Vacatures Vereniging van Keurslagers

De Vereniging van Keurslagers is de organisatie achter alle Keurslagerijen in Nederland. Op het kantoor in Leusden werken specialisten die de Keurslagers in het land adviseren en helpen succesvol te zijn. Werken bij de Vereniging van Keurslagers betekent werken in een bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend en waar veel jonge mensen werken. Als medewerker kun je rekenen op een prima pakket met arbeidsvoorwaarden, fijne collega’s, een afwisselende baan en mogelijkheden voor opleiding en training.

VvK-2022-team

Werken bij de Vereniging van Keurslagers

Bij de Vereniging van Keurslagers in Leusden werken specialisten die de Keurslagers in het land adviseren over hun vakgebied.

Dat kan zijn over productontwikkeling, worstmakerij, (toonbank)presentatie, koken, wet- en regelgeving, administratie, personeel, winkelinterieur, bedrijfseconomische zaken, automatisering of marketing/communicatie. 

IMG0273

Open sollicitatie

Hebben wij momenteel geen (geschikte) vacature beschikbaar? Maar ben je wel gemotiveerd om bij de Vereniging van Keurslagers te werken?

 

Een open sollicitatie is altijd welkom! Stuur je motivatie en CV naar personeelszaken@keurslager.nl, ter attentie van Stefan Gitz.