Vacatures Vereniging van Keurslagers

De Vereniging van Keurslagers is de organisatie achter alle Keurslagerijen in Nederland. Op het kantoor in Leusden werken specialisten die de Keurslagers in het land adviseren en helpen succesvol te zijn. Werken bij de Vereniging van Keurslagers betekent werken in een bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend en waar veel jonge mensen werken. Als medewerker kun je rekenen op een prima pakket met arbeidsvoorwaarden, fijne collega’s, een afwisselende baan en mogelijkheden voor opleiding en training.

Vacature medewerker ledensecretariaat

Medewerker ledensecretariaat (24 uur M/V)

Voor ons team Operations zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker ledensecretariaat. In deze rol ben je het eerste contactpunt voor onze Keurslagers en het spaarsysteem voor consumenten. Daarnaast bied je secretariële en organisatorische ondersteuning aan de directie en medewerkers van het Verenigingskantoor.

Je werkt in een leuk team waarin hard gewerkt wordt, maar ook gelachen. Samenwerken als een echt team is belangrijk. We helpen en vervangen elkaar waar mogelijk en nodig. Zoek je een baan waarin je regelt, ondersteunt en ontzorgt in een leuk team? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet.

Interesse? Check hieronder de volledige vacature en solliciteer voor 1 mei 2023.

VvK-2022-team

Werken bij de Vereniging van Keurslagers

Bij de Vereniging van Keurslagers in Leusden werken specialisten die de Keurslagers in het land adviseren over hun vakgebied.

Dat kan zijn over productontwikkeling, worstmakerij, (toonbank)presentatie, koken, wet- en regelgeving, administratie, personeel, winkelinterieur, bedrijfseconomische zaken, automatisering of marketing/communicatie. 

IMG0273

Open sollicitatie

Hebben wij momenteel geen (geschikte) vacature beschikbaar? Maar ben je wel gemotiveerd om bij de Vereniging van Keurslagers te werken?

 

Een open sollicitatie is altijd welkom! Stuur je motivatie en CV naar hrm@keurslager.nl, ter attentie van Joep Klaver.