Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Wild / langer dan 60 minuten
Hertenbiefstuk met aardappel-paddenstoelen- gratin en cranberrycompote
Varken / langer dan 60 minuten
Ravioli Mediterranea met Italiaanse venkelworst
Varken / 20-40 minuten
Spaanse Salmorejo met reepjes authentieke Ibéricoham
Rund / Varken / 0-20 minuten
Mini-burgers Deluxe op brioche, met frisse sla en romige ravigotte
Rund / 0-20 minuten
Mini-wrap met ossenhaaspuntjes, wittekoolsalade en piccalillymayonaise
Rund / Varken / 0-20 minuten
Stracciatella-kaas met chorizo-crumble en tataki van entrecôte
Kip / 20-40 minuten
Aziatische kipfilet met zijdezachte gochujang-botermousse
Kip / 40-60 minuten
Coq au vin blanc met kippendij en gedroogd fruit
Varken / 20-40 minuten
Cranberrypaté met ontbijtspek en vijgen-sjalot