Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Lam / 20-40 minuten
Lamsrack met kruidenkorst
Rund / 0-20 minuten
Oosterse sukade rolletjes
Rund / langer dan 60 minuten
Hachee van de barbecue
Rund / 20-40 minuten
Bavette met whipped ansjovisboter
Kalf / 20-40 minuten
Vitello tonnato
Rund / 0-20 minuten
Brioche met steak tartaar, truffelmayo en gekaramelliseerde beukenzwammetjes
Wild / langer dan 60 minuten
Hertenbiefstuk met aardappel-paddenstoelen- gratin en cranberrycompote
Varken / langer dan 60 minuten
Ravioli Mediterranea met Italiaanse venkelworst
Varken / 20-40 minuten
Spaanse Salmorejo met reepjes authentieke Ibéricoham