Doorregen varkensrollade

Pas als je voor de toonbank van de Keurslager staat, dan valt op hoeveel verschillende rollades er zijn. Hij maakt ze van alle soorten vlees en kruiden. Of met een vulling. Een doorregen varkensrollade heeft dat niet nodig: die smaakt van nature al erg lekker. Dat komt door het vlees. Voor een doorregen varkensrollade gebruikt de Keurslager namelijk de wat vettere – doorregen – delen van de fricandeau. En vet geeft smaak! Ook blijft deze rollade zo lekker sappig.

 

  •  

    Bacon 

     
  •  

    Balkenbrij 

     
  •  

    Fricandeau 

     
  •  

    Hamlap 

     
  •  

    Hamschijf 

     
  •  

    Karbonades 

     
  •  

    Karbonades 

     
  •  

    Nasi/bamivlees 

     
  •  

    Procureur 

     
  •  

    Rookworst 

     
  •  

    Saucijs 

     
  •  

    Schnitzel 

     
  •  

    Slavink 

     
  •  

    Sparerib 

     
  •  

    Spekblokjes 

     
  •  

    Speklap 

     
  •  

    Varkensfilet 

     
  •  

    Varkenshaas 

     
  •  

    Varkenslap 

     
  •  

    Varkensoester 

     
  •  

    Varkensrollade 

     
  •  

    Varkensrollade 

     
  •  

    Wangetjes 

     
  •  

    Worst 

     
  •  
  •