Het A-merk Keurslager

Het merk Keurslager is sinds 1946 uitgegroeid tot dé slagersformule van Nederland. De Keurslager staat garant voor het lekkerste vlees, ambachtelijke producten, persoonlijke aandacht en het beste advies. 

De Vereniging van Keurslagers bestaat uit ruim 350 Keurslagers. Keurslagers bieden klanten het beste vlees, lekker eten, uitstekende service en volop inspiratie. Keurslagers zijn geen franchisenemers en de Vereniging van Keurslagers is geen inkooporganisatie. Keurslagers kiezen vanuit eigen ondernemerschap om producten in te kopen bij zelf gekozen (lokale) leveranciers en bepalen zo zelf hun assortiment. Via de Vereniging van Keurslagers delen Keurslagers successen en inspireren elkaar met alles wat te maken heeft met ondernemen. Van personeelsbeleid tot assortiment, van inkoop tot winkelinrichting. Het merk Keurslager bestaat door het succes van de lokale Keurslagers. 

Werken of aansluiten bij de krachtigste slagersformule van Nederland? Lees gauw verder.

supermarket-worker-organizing-position-meat-department

Werken in een Keurslagerij

Zoek je een veelzijdige (bij)baan? Het slagersvak is voor veel mensen interessant! Klantcontact, nieuwe broodjes bedenken en maaltijden bereiden.

Pand2019

Vereniging van Keurslagers

Elke Keurslager verstaat zijn vak. Om bij te blijven – en kennis te delen – kunnen ondernemers terugvallen op een professionele organisatie: de Vereniging van Keurslagers. 

KS-Branche-communicatieadv-230x300900504HR

Keurslager worden, iets voor jou?

Met ruim 350 winkels in Nederland is de Keurslager een bekend gezicht in vele dorpen en steden en inmiddels uitgegroeid tot een ijzersterk A-merk.

Niet zomaar een slager

Een rijke traditie
Ruim 75 jaar Keurslager betekent een rijke traditie als het gaat om ambacht, vakmanschap en kwaliteit. De kracht van het collectief werkt: door de handen ineen te slaan komen Keurslagers verder. Verenigen is niet meer vanzelfsprekend in een maatschappij die steeds individualistischer wordt. De Vereniging van Keurslagers is een unieke vereniging. We kiezen ervoor om de consument samen effectief te bereiken, juist omdat we met elkaar een blik op de toekomst werpen. Ondernemen betekent: meebewegen. Dat doen we al meer dan 75 jaar en die strategische richting zetten we voort.

Een sterk collectief
De Vereniging van Keurslagers is dé slagersformule van Nederland. De winkelformule voor zelfstandige slagers in Nederland die onder het unieke A-merk Keurslager als sterk collectief naar buiten treden. Slagers die de dezelfde taal spreken en beschikken over een gemeenschappelijk DNA: vakmanschap, ambacht, persoonlijke aandacht en kwaliteit. Een slager mag zich niet zomaar Keurslager noemen. Keurslagers voldoen aan formulerichtlijnen op het gebied van hygiëne, kwaliteit, onderscheidend vermogen en voedselveiligheid. Waarborging vindt plaats middels periodieke keuringen.

Het belang van herkomst
Vlees levert belangrijke voedingsstoffen en past binnen een gezonde levensstijl. Producten van de Keurslagers zijn van uitstekende kwaliteit, veelal verwerkt in eigen keuken en de Keurslager weet waar zijn/haar producten vandaan komen. (Vlees)producten worden veelal lokaal of in Nederland ingekocht bij leveranciers die oog hebben voor aspecten als kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Kies je voor producten van de Keurslager dan weet je waar je producten vandaan komen en wat er in zit. Wil je meer weten over het aanbod en de herkomst? Vraag het je lokale Keurslager!

Keurslager Kosse uit Oldenzaal

Het lekkerste vlees

Je gaat naar de Keurslager voor het lekkerste vlees(waren), worst, salades, maaltijden en grillspecialiteiten. Maar natuurlijk ook voor de barbecue- en gourmetschotels. Kortom, alle producten waar vlees in verwerkt is. Wist je dat de meeste Keurslagers ook een uitgebreid vegetarisch assortiment hebben?

Vakmanschap

Vakmanschap

Als je jouw lokale Keurslager een vraag stelt, dan neemt hij alle tijd voor het antwoord. Of het nu gaat om de herkomst van het vlees of de ingrediënten van een maaltijd, hij weet waarover hij praat. Dat getuigt van vakmanschap. Net zoals het personeel.

Verzekerd van kwaliteit

Verzekerd van kwaliteit

Vakmanschap en kwaliteit gaan hand in hand. Met uitgebreide productkennis kan de Keurslager veel zelf maken. Sterker nog, de hoge kwaliteitsstandaard maakt dat de slager met minder geen genoegen neemt. Bij de Keurslager ben je dus verzekerd van kwaliteit.

Altijd in de buurt

Gelukkig is er altijd een Keurslager in de buurt. Van de Waddeneilanden tot Zuid-Limburg, in ons land zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Dan is er ook nog de mogelijkheid van een bestelservice. Menig Keurslager bezorgt aan huis.