Keurslager, al ruim 75 jaar een krachtig collectief

Het merk Keurslager is sinds 1946 uitgegroeid tot dé slagersformule van Nederland. De Keurslager staat garant voor het lekkerste vlees. En het beste advies. De pay off ‘Verstand van lekker vlees’ is de Keurslager op het lijf geschreven. 

Een rijke traditie
Ruim 75 jaar Keurslager betekent een rijke traditie als het gaat om ambacht, vakmanschap en kwaliteit. De kracht van het collectief werkt: door de handen ineen te slaan komen Keurslagers verder. Verenigen is niet meer vanzelfsprekend in een maatschappij die steeds individualistischer wordt. De Vereniging van Keurslagers is een unieke vereniging. We kiezen ervoor om de consument in gezamenlijkheid effectief te bereiken, juist omdat we bereid zijn om met elkaar een blik op de toekomst te werpen. Ondernemen betekent: meebewegen. Dat doen we al ruim 75 jaar en die strategische richting zetten we voort.

 

KS-Branche-communicatieadv-230x300900504HR

Keurslager worden, iets voor jou?

Met ruim 350 winkels in Nederland is de Keurslager een bekend gezicht in vele dorpen en steden en inmiddels uitgegroeid tot een ijzersterk A-merk.

Pand2019

De Vereniging van Keurslagers

Vooropgesteld, elke Keurslager verstaat zijn vak. Om bij te blijven – en kennis te delen – kan hij terugvallen op een professionele organisatie: de Keurslagervereniging. 

Keurslager Kosse uit Oldenzaal

Het lekkerste vlees

Je gaat naar de Keurslager voor lekker vlees… en heerlijke vleeswaren, worst, salades, maaltijden en grillspecialiteiten. Maar natuurlijk ook voor de mooiste barbecue- en gourmetschotels! Kortom, alle producten waar vlees in verwerkt is.

Vakmanschap

Vakmanschap

Als je de Keurslager een vraag stelt, dan neemt hij alle tijd voor het antwoord. Of het nu gaat om de herkomst van het vlees of de ingrediënten van een salade, hij weet waarover hij praat. Dat getuigt van vakmanschap. 

Verzekerd van kwaliteit

Verzekerd van kwaliteit

Vakmanschap en kwaliteit gaan hand in hand. Met zijn uitgebreide productkennis kan de Keurslager veel zelf maken. Sterker nog, zijn hoge kwaliteitsstandaard maakt dat hij met minder geen genoegen neemt. Bij de Keurslager ben je dus verzekerd van kwaliteit.

Vereniging van Keurslagers

Niet zomaar een slager

De Vereniging van Keurslagers is dé slagersformule van Nederland. De winkelformule voor zelfstandige slagers in Nederland die onder het unieke A-merk Keurslager als sterk collectief naar buiten toe treden. Slagers die de dezelfde taal spreken en al ruim 75 jaar beschikken over een gemeenschappelijk DNA: vakmanschap, ambacht, persoonlijke aandacht en kwaliteit. Een slager mag zich niet zomaar Keurslager noemen. Keurslagers voldoen aan formulerichtlijnen op het gebied van hygiëne, kwaliteit, onderscheidend vermogen en voedselveiligheid. Waarborging vindt plaats middels periodieke keuringen.

De Vereniging van Keurslagers bestaat uit ruim 350 Keurslagers. Keurslagers bieden klanten het beste vlees, lekker eten, uitstekende service en volop inspiratie. Keurslagers zijn geen franchisenemers en de Vereniging van Keurslagers is geen inkooporganisatie. Keurslagers kiezen vanuit eigen ondernemerschap om producten in te kopen bij zelf gekozen (lokale) leveranciers en bepalen zelf hun assortiment. Via de Vereniging van Keurslagers delen Keurslagers successen en inspireren elkaar met alles wat te maken heeft met ondernemen. Van personeelsbeleid tot assortiment, van inkoop tot winkelinrichting. Het merk Keurslager bestaat door het succes van de lokale Keurslagers.

 

 

Het belang van herkomst

Vlees levert belangrijke voedingsstoffen en past binnen een gezonde levensstijl. Producten van de Keurslagers zijn van uitstekende kwaliteit, veelal verwerkt in eigen keuken en de Keurslager weet waar zijn/haar producten vandaan komen. (Vlees)producten worden veelal lokaal/in Nederland ingekocht en bij leveranciers die oog hebben voor aspecten als kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Kies je voor producten van de Keurslager dan weet je waar je producten vandaan komen en wat er in zit. Wil je meer weten over het aanbod en de herkomst? Vraag het je lokale Keurslager!

Kipassortiment

Keurslagers worden vanuit de Vereniging van Keurslager geadviseerd om te werken met een onderscheidend assortiment kipproducten van concepten met kip uit Nederland welke een hogere standaard hanteren dan reguliere kip qua verduurzaming op aspecten zoals milieu, dierenwelzijn, de mens en een eerlijke handelsomgeving. Kipconcepten die veelvuldig door Keurslagers gevoerd worden zijn; Boerderijkip, Gildehoen, Tante Door, Hollands hoen, Scharrelhoen, etc. Wil je meer weten over het kipassortiment van je Keurslager, vraag ernaar in de winkel

Een aantal van deze concepten  zijn gecertificeerd voor één of meer sterren Beter Leven-keurmerk van de Dierenbescherming. En een aantal van deze concepten kiezen bewust voor een andere verduurzamingskalender altijd met aandacht voor dierenwelzijn. 

FA-Kipconcepten-2021instore-dia-inzet2900602

Altijd in de buurt

Gelukkig is er altijd een Keurslager in de buurt. Van de Waddeneilanden tot Zuid-Limburg, in ons land zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Dan is er ook nog de mogelijkheid van een bestelservice. Menig Keurslager bezorgt aan huis.