3 x gevuld eitje
0-20 minuten
Koken
4 personen
Lunch
Vleeswaren
Overig
Pasen

Ingrediënten

  • 50 g gebraden spek, heel fijngesneden
  • 50 g filet americain
  • 50 g rauwe ham
  • 12 eieren, hardgekookt en gepeld
  • 2 el roomkaas naturel
  • 1 el bieslook, gesnipperd
  • zout en peper
  • 1 tl mosterd
  • 1 el kappertjes
  • 2 el mayonaise
  • 6 groene babyasperges, gekookt of uit blik, in stukjes

Bereidingswijze

  1. Snijd vier eieren doormidden en haal de dooiers eruit. Prak met een vork de dooiers met de fijngesneden spek, roomkaas en bieslook. Breng op smaak met zout en peper. Vul de acht halve eieren met deze crème.
  2. Vermeng bij de volgende vier eieren de dooier met de filet americain, mosterd en kappertjes en vul hiermee de acht halve eieren.
  3. Vermeng bij de laatste vier eieren de dooiers met de mayonaise en breng op smaak met zout en peper. Vul hiermee de acht halve eieren en leg op elk ei een paar stukjes asperge. Snijd de rauwe ham in de lengte door en vouw steeds een plakje om het ei.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!