3 x tramezzini
0-20 minuten
Oven
4 personen
Lunch
Vleeswaren
Overig
Pasen

Ingrediënten

  • 100 g kalkoenrollade, flinterdun
  • 100 g paasrollade, flinterdun
  • 100 g gekookte achterham, flinterdun
  • 100 g mascarpone
  • 2 el mayonaise
  • 2 el basilicum, fijngesneden
  • zout en peper
  • 12 superverse witte boterhammen zonder korsten

Bereidingswijze

  1. Vermeng de mascarpone met de mayonaise, basilicum, zout en peper naar smaak tot een smeuïge crème.
  2. Leg de boterhammen naast elkaar en besmeer ze royaal met de crème tot aan de randen.
  3. Leg de vleeswaren in bergjes in het midden van zes boterhammen. Per soort twee boterhammen.
  4. Dek af met de andere zes boterhammen en druk alleen de randen goed aan. Snijd met een scherp mes de boterhammen diagonaal door en serveer direct. Dek ze anders af met vershoudfolie om uitdrogen te voorkomen.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!