Aardappel-knolselderijpuree met truffel
20-40 minuten
Overig
4 personen
Bijgerecht
Overig
Kerst

Ingrediënten

– 400 g kruimige aardappels
– 400 g knolselderij
– 300 ml slagroom
– 1 theelepel truffelolie of verse truffel, dun geschaafd
– Roomboter
– Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Snijd de aardappels en knolselderij in stukken van 2 centimeter.
  2. Meng de slagroom met water totdat de aardappels onder staan en laat ze 20 minuten op zacht vuur gaar koken.
  3. Pureer met een klontje boter en breng de puree op smaak met truffelolie, peper en zout. Garneren met verse truffel kan ook.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!