Aardappelgratin met pastinaak en truffel
40-60 minuten
Oven
4 personen
Hoofdgerecht
Overig
Onbekend
Ingrediënten
450 g pastinaak, in plakjes (alternatieven: knolselderij of zoete aardappel)
knoflookteentje, fijngesneden
2 eieren
450 gr aardappelen in plakjes
50 g gerasptekaas
3 dl koksroom
3 eetlepels truffelolie
Bereidingswijze
Kook de aardappelen en pastinaak afzonderlijk van elkaar bijna gaar, en vul er een ovenschaal mee. Verwarm de oven voor op 160 graden. Meng de room, eieren, zout, peper, knoflook en truffelolie en giet het mengsel over de plakjes aardappel en pastinaak. Strooi de geraspte kaas eroverheen. Plaats de schaal 30 tot 40 minuten in de oven.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!