Aardappelsalade
0-20 minuten
Koken
4 personen
Bijgerecht
Vleeswaren
Overig

Ingrediënten

  • 100 g gekookte ham
  • 450 g aardappelblokjes
  • 2 hardgekookte eieren
  • 100 g licht belegen kaas
  • 2 bosuitjes, in ringetjes
  • 6 el mayonaise
  • zout en peper

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelblokjes in water met zout een minuut en giet ze af.
  2. Laat ze afkoelen en hak ondertussen de eieren fijn. Snijd de plakken ham en kaas in kleine blokjes.
  3. Meng alle ingrediënten met elkaar in een grote schaal. Breng verder op smaak met zout en peper.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!