Aardappelsalade met chorizo, sjalotjes, bieslook en tuinkers
40-60 minuten
Bakken
4 personen
Bijgerecht
Vleeswaren
Overig
Onbekend

Ingrediënten

500 g Nicola (vastkokende aardappel)

150 g chorizo, in blokjes gesneden

1 dl magere kwark

6 eetlepels mayonaise

1 klein blikje mais

1 theelepel mosterd

1 sjalotje fijngesneden

Bosje bieslook

Bakje tuinkers

Bereidingswijze

Kook de geschilde aardappelen gaar, giet ze af en laat ze afkoelen.

Snijd de aardappelen in grove blokjes en doe ze in een schaal of kom. Laat de mais goed uitlekken.

Meng in een kommetje de mosterd, kwark en mayonaise en voeg er wat zout en peper aan toe.

Roer eerst dit kwarkmengsel voorzichtig door de aardappelblokjes en voeg daarna de mais, het sjalotje, de bieslook en tuinkers toe.

Voeg de chorizo toe en breng het geheel op smaak met peper en zout.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!