Aardappelsalade met gerookte kip en dille
40-60 minuten
Koken
4 personen
Bijgerecht
Kip
Overig

Ingrediënten

500 g Vitelotte Noir (truffelaardappel)
2 gerookte kipfilets (ca. 250 g), klein gesneden in blokjes
Trosje druiven
Sap van 1 citroen
4 eetlepels olijfolie
250 ml creme fraiche
Bos dille

Bereidingswijze

Voor de dressing: roer de olijfolie en het citroensap door de creme fraiche.

Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar in ruim water met zout en giet ze af.

Snijd ze in grove stukken en vermeng deze met de dressing. Voeg de kip, druiven en dille toe en breng alles op smaak met peper en zout.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!