Aardbeienrozette met varkensfricandeau
0-20 minuten
Overig
4 personen
Lunch
Vleeswaren
Nederlands
Kerst

Ingrediënten

  • 100 g varkensfricandeau
  • 12 mooie aardbeien
  • 3 eetlepels balsamicosiroop
  • Versgemalen zwarte peper
  • 4 basilicumblaadjes
  • 1 eetlepel roze peperbessen, licht gekneusd
  • Olijfolie
  • Wit desembrood

Bereidingswijze

  1. Maak met behulp van een spuitflesje mooie dunne strepen balsamicosiroop op een bordje. Plaats een garneerring van acht centimeter op het bord. Besmeer de aardbeien met wat olijfolie, rol ze door de zwarte peper en snijd ze in gelijke plakjes. Leg de aardbeien dakpansgewijs in de garneerring.
  2. Haal de ring voorzichtig weg en drapeer er een plakje fricandeau bovenop. Garneer het geheel met een blaadje basilicum en enkele peperbessen. Herhaal dit nog vijf keer. Serveer de rozettes met plakken desembrood.

VOEDINGSWAARDE PER PERSOON/STUK: 60 KCAL (250 KJ).
EIWIT: 4 G. VET: 3 G (WAARVAN 2 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 4 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!