Ajam pangang kippendijcake
0-20 minuten
Oven
4 personen
Hoofdgerecht
Vleeswaren
Overig
Kerst

Ingrediënten

  • 750 g kippendijfilet
  • 300 g ontbijtspek
  • 200 g wokgroente
  • 2 tl Vadouvan kruidenmix
  • 4 el Chicken Tonight ajam pangang
  • peper en zout

Bereidingswijze

Bereidingstijd: 15 minuten
Oventijd: 60 minuten

  1. Verwarm de oven op 150 graden. Bekleed een cakevorm van 27 cm verticaal met plakken ontbijtspek en laat de plakken ontbijtspek iets over de randen hangen.
  2. Kruid de kippendijen met Vadouvan kruidenmix, peper en zout en verdeel de helft over de bodem.
  3. Meng de wokgroente met de ajam pangangsaus en verdeel dit royaal over de kippendij.
  4. Leg de resterende kipdijen op de wokgroente en vouw het overhangende spek over de kippendij.
  5. Laat de cake in 60 minuten garen in de oven. Haal hem eruit en giet het vrijgekomen vocht af.
  6. Serveer het gerecht met witte rijst en de resterende ajam pangangsaus.

VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 550 KCAL (2310 KJ). EIWIT: 48 G. VET: 37 G (WAARVAN 24 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 6 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!