Andijviesalade met gepocheerd ei, pijnboompitten, lardons, croutons en vinaigrette Barolo
0-20 minuten
Overig
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig
Onbekend

Ingrediënten

Krop andijvie
4 eitjes
200 g spek in blokjes gesneden, uitgebakken
2 plakken wit brood in blokjes, gebakken tot croutons
100 g pijnboompitten gebakken

Voor de vinaigrette Barolo
1/2 dl rode wijnazijn
1/2 eetlepel mosterd
1 eetlepel poedersuiker – Olijfolie

Bereidingswijze

Pocheer de eitjes in water met zout en een flinke scheut azijn.
Snijd de andijvie in grove stukken en meng deze met de vinaigrette.
Dresseer de andijviesalade in een diep bord en leg daar het gepocheerde eitje op.
Bestrooi met de uitgebakken spekjes, croutons en pijnboom­ pitten en besprenkel met de vinaigrette.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!