Bagels met truffelleverworst en fricandeau
0-20 minuten
Overig
4 personen
Lunch
Varken
Overig

Ingrediënten

  • 100 g truffelleverworst
  • 100 g gebraden fricandeau
  • 150 g cream cheese
  • zout en versgemalen peper
  • 2 takjes basilicum, fijngehakt
  • 1 bosuitjes, fijngehakt
  • 8 bagels, naturel, met sesam of maanzaad

Bereidingswijze

  1. Vermeng de helft van de cream cheese met wat zout en peper, de basilicum en bosui.
  2. Snijd de bagels open en besmeer acht helften met de basilicumspread en beleg deze met de fricandeau.
  3. Besmeer de andere acht helften met de naturel creamchees. Bestrooi deze met wat versgemalen peper en besmeer ze met plakjes truffelleverworst.
  4. Leg alle kapjes op de bagels en snijd ze doormidden. Steek er eventueel eenprikker door en serveer direct.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!