Baguette met ham en champignons
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Lunch
Vleeswaren
Overig
Onbekend

Ingrediënten

8 plakken Ardennerham
2 baguettes
20 g boter
1 pakje Boursin
1 bakje kastanjechampignons
4 bosuitjes (in ringetjes)
1 bosje verse bieslook

Bereidingswijze

Stap 1.
Snijd de champignons in plakjes en de bosui in ringetjes. Bak ze samen in hete boter.

Stap 2.
Snijd de baguette open en halveer beide, zodat u vier broodjes krijgt.

Stap 3.
Verdeel de Boursin over de broodjes en knip er wat bieslook boven.

Stap 4.
Verdeel dan het champignon-bosuimengsel. Leg als laatste de plakken Ardennerham er bovenop.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!