Beef Buenos Aires
20-40 minuten
Braden
4 personen
Lunch
Rund
Overig
Onbekend

Ingrediënten

350 g biefreepjes
1 zoete ui, gesnipperd
4 eetlepels olijfolie
1 rode paprika, in dunne reepjes
1 groene paprika, in dunne reepjes
10 eetlepels tomatensaus
50 g cashewnoten, gehakt
2 eetlepels ketjap
1 theelepel sambal
1 citroen, uitgeperst
4 takjes koriander, gehakt

Bereidingswijze

Dep het vlees droog en kruid het naar smaak met wat peper uit de molen. Bak de biefreepjes snel rondom bruin in de olie en haal ze uit de pan. Doe dan de gesnipperde ui in de pan en vervolgens de paprika in reepjes meebakken. Ketjap en sambal erbij en het sap van 1 citroen. Na 3 minuten het vlees en de tomatensaus met een kopje water toevoegen en alles even goed doorwarmen. Bestrooien met gehakte koriander en cashewnoten.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!