Biefstuk met mihoensalade uit de wok
20-40 minuten
Wokken/Roerbakken
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Oosters
Lente

Ingrediënten

  • 400 g biefstuk, gesneden in niet te kleine stukken
  • 250 g mihoen, gekookt
  • 1 sjalot, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 beker (300 g) minipaprika's (ook wel snack- of snoeppaprika's genoemd)
  • 4 stengels lente-ui
  • 1 rode peper, zonder zaadjes
  • 1 el sesamolie
  • 1 el olijfolie
  • 2 el ketjap

Bereidingswijze

  1. Snijd de snoeppaprika’s, de rode peper en de lente-ui in plakjes.
  2. Verhit de olijfolie met de sesamolie in een wok en roerbak de biefstuk 1 minuut op hoog vuur.
  3. Zet het vuur lager en voeg de sjalot, knoflook, rode peper, snoeppaprika en lente-ui bij de biefstuk. Roerbak het geheel nog 2 minuten.
  4. Roer er de ketjap doorheen, voeg de mihoen toe en schep alles goed door elkaar. Serveer het gerecht direct daarna.

VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 450 KCAL (1890 KJ). EIWIT: 28 G. VET: 10 G (WAARVAN 8 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 61 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!