Biefstukpuntjes met chimichurri
0-20 minuten
Overig
4 personen
Bijgerecht
Varken
Overig
Kerst

Ingrediënten

  • 300 g biefstukpuntjes (kant en klaar van de Keurslager)

Chimichurrisaus

  • 100 ml olijfolie
  • 2 el rodewijnazijn
  • 10 takjes tijm, de blaadjes
  • 10 takjes oregano, de blaadjes
  • 10 takjes bladpeterselie, takjes en blaadjes
  • 10 sprieten bieslook
  • Halve Spaanse peper
  • 1 tl mosterdpoeder
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui, gesnipperd
  • Grof zeezout

Bereidingswijze

  1. Meng de olijfolie, rodewijnazijn, tijm, oregano, bladpeterselie, bieslook, Spaanse peper, mosterdpoeder, knoflook en ui en maak het fijn in de keukenmachine.
  2. Breng het op smaak met grof zeezout.
  3. Bak de biefstukpuntjes en serveer met de saus

VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 336 KCAL (1394 KJ). VET: 27 G (WAARVAN 23 G ONVERZADIGD). EIWIT: 18 G. KOOLHYDRATEN: 4 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!