Biefstukspies met romige mosterdsaus
0-20 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig

Ingrediënten

  • 4 biefstukken, in blokken van 3×3 cm
  • zout en versgemalen peper
  • 50 gram boter
  • 2 sjalotten, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 2 el dragon, fijngehakt
  • 50 ml witte wijn
  • 1 el grove Dijonmosterd
  • 100 ml slagroom

Bereidingswijze

  1. Rijg de blokjes biefstuk aan de spiesen en bestrooi ze rondom met zout en peper en bestrijk ze met een beetje olie. Verwarm de boter in een pan. Fruit de sjalot lichtbruin en voeg dan de knoflook en dragon toe.
  2. Bak een minuut mee en blus af met de wijn. Voeg de mosterd en de slagroom toe en laat onder roeren een paar minuten zachtjes koken. Breng de saus op smaak met zout en peper. Verwarm ondertussen de grillpan en grill de biefstukspiesen om en om in circa 3 minuten per kant rosé. Serveer de spiesen met de saus.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!