Biefstukspies met tomaatjes en salsa verde
0-20 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig
Barbecue

Ingrediënten

4 kogelbiefstukken (in grovere blokjes gesneden)
1 bakje mini romatomaatjes
2 rode uien (in partjes)
2 augurkjes
2 ansjovis lets (gezouten)
1 theelepel kappertjes
½ bosje peterselie
4 blaadjes basilicum
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel mosterd

Bereidingswijze

Stap 1.
Maak spiesen van de gesneden kogelbiefstuk, de romatomaatjes en de rode uipartjes. Bestrooi de spiesen met zout en peper.

Stap 2.
Maak de salsa verde door alle overige ingrediënten in een foodprocessor of met een staafmixer glad te mixen. Proef en breng dit eventueel verder op smaak met zout en peper.

Stap 3.
Rooster de spiesen om en om goudbruin op de goed voorverwarmde, dus gloeiende barbecue.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!