Boerensalade met pastrami, paddenstoeltjes, hazelnootjes, spekjes en Sherry-vinaigrette
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig
Onbekend

Ingrediënten

300 g Pastrami
300 g gemengde bospaddenstoelen
Half bosje gesnipperde bieslook
Kropje lolo rosso
Gebakken spekjes
Gebakken croutons
Gebakken hazelnootjes

Bereidingswijze

Stap 1.
Begin met de vinaigrette, vermeng de mosterd met de azijn en voeg druppels­gewijs de olie’s toe. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 2.
Bak de bospaddenstoelen aan en breng op smaak met zout, peper en gesnipperde bieslook. Snijd de Pastrami in dunne plakjes

Stap 3.
Meng de sla met de spek­jes, nootjes en croutons. Dresseer de sla in een diep bordje en leg er de Pastrami en de padden­stoeltjes op. Druppel er als laatst wat truffelolie overheen.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!