Boerensalade met pastrami, paddenstoeltjes, hazelnootjes, spekjes en Sherry-vinaigrette
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig
Onbekend
Ingrediënten
300 g Pastrami
300 g gemengde bospaddenstoelen
Half bosje gesnipperde bieslook
Kropje lolo rosso
Gebakken spekjes
Gebakken croutons
Gebakken hazelnootjes
Bereidingswijze
Stap 1.
Begin met de vinaigrette, vermeng de mosterd met de azijn en voeg druppelsgewijs de olie’s toe. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2.
Bak de bospaddenstoelen aan en breng op smaak met zout, peper en gesnipperde bieslook. Snijd de Pastrami in dunne plakjes
Stap 3.
Meng de sla met de spekjes, nootjes en croutons. Dresseer de sla in een diep bordje en leg er de Pastrami en de paddenstoeltjes op. Druppel er als laatst wat truffelolie overheen.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!