Boeuf Bourguignon à la minute
0-20 minuten
Wokken/Roerbakken
2 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig
Onbekend

Ingrediënten

200 g biefstuk
100 g magere spekreepjes
40 g braadboter
1 glas rode wijn
1 theel. vleesbouillonkorrels (of 1/3 tablet)
versgemalen peper
2 eetl. uitgelekte zilveruitjes uit een pot
allesbinder

Bereidingswijze

Snijd de biefstuk in reepjes van 1 cm dik. Verhit de boter in een koekenpan en laat de spekreepjes kort bakken. Voeg de biefreepjes toe en roerbak ze rondom bruin. Blus af met de wijn en roer er de bouillonkorrels door. Bestrooi met wat peper. Roer de zilveruitjes door het vlees en bind de saus met allesbinder.

Lekker met rijst of aardappelpuree.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!