Bolognesesaus aan tafel
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Bijgerecht
Gehakt
Italiaans
Kerst

Ingrediënten

  • 200 g half-omhalfgehakt
  • 400 g tomatenblokjes
  • 2 uien, fijngesnipperd
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 2 tenen knoflook, geperst
  • Ciabattabrood
  • Oregano
  • Olijfolie

Bereidingswijze

1. Meng de tomatenblokjes met de tomatenpuree. 2. Verwarm olie in het pannetje en bak hierin de ui en de knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Schep er een lepel saus op en verdeel de oregano eroverheen.
3. Laat de saus 5 minuten sudderen. Lekker met ciabatta.

VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 200 KCAL (840 KJ).
EIWIT: 9 G. VET: 8 G (WAARVAN 6 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 22 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!