Botermalse biefstuk met pikante oestersaus
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig

Ingrediënten

  • 2 haasbiefstukken van circa 125 g p.st.
  • zout en peper
  • 2 el boter
  • 6 pepadew pepers op olie, in stukjes
  • 3 el oestersaus

Bereidingswijze

  1. Haal de biefstukken minstens een half uur voor het bakken uit de koelkast en bestrooi ze met weinig zout en peper. Verwarm de boter in de koekenpan en leg de biefstukken in de pan. Draai ze een 2 minuten rond in de bruisende boter. Draai het vlees om en voeg de pepers toe, bak nog 2 minuten en giet dan de oestersaus erbij. Laat nog 30 seconden meewarmen en serveer de biefstukken dan direct.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!