Broodje met Provençaalse runderrollade en fijne groenteratatouille
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Lunch
Varken
Oosters
Onbekend

Ingrediënten

1 ons Provençaalse runderrollade (als u gewone rollade gebruikt kunt u verse Provençaalse kruiden aan de ratatouille toevoegen)
4 kleine broodjes
½ courgette (in kleine blokjes)
½ aubergine (in kleine blokjes)
½ rode paprika (in kleine blokjes)
½ rode ui (in kleine blokjes)
1 eetlepel tomatenpuree
4 cherrytomaatjes
1 eetlepel tijmblaadjes
½ teentje knoflook (geperst)
4 sprietjes bieslook
4 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze

1. Bak alle groenten aan in 3 eetlepels olijfolie. Voeg daar de tomatenpuree, de knoflook en de tijm aan toe en breng het geheel op smaak met zout en peper.

2. Snijd de broodjes doormidden en besprenkel ze met olijfolie. Beleg met de rollade en ratatouille en garneer met basilicum, bieslook en halve tomaatjes.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!