Broodje: Pastrami met roggebrood en Amerikaanse dressing
0-20 minuten
Overig
4 personen
Lunch
Vleeswaren
Italiaans
Lente

Ingrediënten

  • 200 g gesneden pastrami
  • 70 g geraspte witte kool
  • 8 plakjes roggebrood (elk 70 g)
  • 4 plakjes Emmentaler kaas (elk 80 g)
  • 4 augurken

Dressing

  • 110 g mayonaise
  • 2 el ketchup
  • 0,5 el mierikswortelsaus
  • 0,5 tl chilisaus
  • 0,5 tl worcestershiresaus
  • 0,25 tl uienpoeder
  • 0,25 tl gerookte paprikapoeder
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Meng alle benodigdheden voor de dressing door elkaar en zet het mengsel tot gebruik in de koelkast. Breng het eventueel op smaak met peper en zout. Meng de witte kool met 3 eetlepels dressing.
  2. Smeer een beetje dressing op een kant van de beide sneetjes roggebrood. Beleg een sneetje met pastrami en kaas. Bedek met witte kool en het andere stuk roggebrood en steek er een augurk op met een prikker. Eet het koud of warm het op in de oven of koekenpan.

VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 460 KCAL (1928 KJ), VET: 15 G (WAARVAN 8 G ONVERZADIGD), EIWIT: 23 G, KOOLHYDRATEN: 52 G.

VOEDINGSWAARDE PER PERSOON DRESSING: 194 KCAL (798 KJ), VET: 20 G (WAARVAN 17 G ONVERZADIGD), EIWIT: 1 G, KOOLHYDRATEN: 3 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!