Broodjes met sopressa en remoulade
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Lunch
Vleeswaren
Overig
Kerst

Ingrediënten

150 g sopressa (salami uit de Veneto)
4 kwarkbolletjes, gehalveerd
Jonagold, geschild, in plakken
20 g roomboter
12 kleine zoetzure augurken, in blokjes
2 eetlepels mayonaise
1 theelepel dijonmosterd
1 bosui, in ringetjes
2 takjes dille, fijngesneden

Bereidingswijze

Bak de plakken appel goudbruin in de roomboter. Leg ze vervolgens op de onderste helft van de kwarkbolletjes.
Meng de blokjes augurk met de mayonaise, mosterd, bosui en dille.
Leg wat plakjes sopressa op de appel.
Schep het augurkenmengsel erop.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!