Bruschetta met kruidencrème en Parmaham
0-20 minuten
Oven
8 personen
Hapjes/Amuse
Vleeswaren
Italiaans
Feesten en partijen

Ingrediënten

stokbrood
olijfolie
geperst teentje knoflook
2 eetl. pesto
125 crème fraîche
plakjes Parmaham
gedroogde tomaten op olie

Bereidingswijze

Rooster schuine plakken stokbrood, die besprenkeld zijn met olijfolie gemengd met een geperst teentje knoflook, goudbruin op de bakplaat in een hete oven. Meng 2 eetl. pesto door 1 klein bekertje (125 ml) crème fraîche. Verdeel deze crème over het geroosterde stokbrood en leg daarop plakjes Parmaham. Garneer met in reepjes gesneden gedroogde tomaat op olie.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!