Bruschetta’s met parmaham en tomaat
0-20 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Lunch
Vleeswaren
Italiaans
Onbekend

Ingrediënten

  • 4 plakken parmaham, gehalveerd
  • 2 tomaten, in kleine blokjes
  • 2 takjes basilicum
  • zout en peper uit de molen
  • 3 el extra vergine olijfolie
  • 8 sneetjes ciabatta of stokbrood

Bereidingswijze

  1. Vermeng de tomatenblokjes met wat fijngesnipperde basilicum, zout en peper en 1 eetlepel olijfolie. Bestrijk de sneetjes brood aan beide kanten met de rest van de olie.
  2. Leg ze op de grill en rooster ze in een paar minuten rondom bruin. Blijf erbij, brood verbrand snel.
  3. Beleg het warme brood met de tomatenblokjes en een halve plak parmaham.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!