Carpaccio
0-20 minuten
Overig
4 personen
Voorgerecht
Rund
Italiaans

Ingrediënten

  • 250 gram dun gesneden ossenhaas (vraag je Keurslager het vlees te snijden)
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 4 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt
  • 4 eetlepels geroosterde pijnboompitjes
  • 75 gram rucola
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Leg de dungesneden ossenhaasplakjes dakpansgewijs op de borden.
  2. Strooi er de Parmezaanse kaas en de geroosterde pijnboompitjes over.
  3. Druppel er wat balsamicoazijn vermengd met olijfolie overheen.
  4. Maak de rucola aan met 2 eetlepels olijfolie en zout en leg dit als een bolletje op het vlees.
  5. Maal wat peper en (zee)zout over de borden.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!