Carpaccio met caesardressing
0-20 minuten
Overig
4 personen
Voorgerecht
Rund
Overig
Onbekend

Ingrediënten

  • 300 g carpaccio of 4 porties
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 4 ansjovisfilets
  • 1 tl scherpe mosterd
  • 1 el vers citroensap
  • 3 el olijfolie
  • 2 el Parmezaanse kaas, geraspt of geschaafd
  • zwarte peper uit de molen
  • 75 g waterkers

Bereidingswijze

  1. Doe het geperste teentje knoflook, ansjovis en mosterd in een vijzel en wrijf tot een gladde pasta, voeg citroensap en olijfolie toe en roer er een gladde saus van. Schep de parmezaanse kaas erdoor en breng op smaak met zwarte peper.
  2. Verdeel de carpaccio over vier platte borden en leg er een toef waterkers op. Giet er een beetje van de caesardressing over en maal er nog wat peper over.

    Lekker met vers (af)gebakken focaccia.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!