Carpaccio misto met pasta pesto
0-20 minuten
Koken
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Italiaans
Onbekend

Ingrediënten

4 x Carpaccio misto
400 g penne
2 el olijfolie of vloeibare boter
Zout

Voor de pesto:
50 g basilicumblaadjes
1 teentje knoflook, gehakt
2 el geroosterde pijnboompitten
3 el versgeraspte Parmezaanse kaas
Zout en peper
1,5 dl extra vergine olijfolie

Bereidingswijze

Stap 1.
Breng een grote pan water met zout aan de kook en kook hierin de penne beetgaar. Doe ondertussen alle ingrediënten voor de pesto in de keukenmachine en maal tot een middelgrove smeuïge saus. Breng de pesto naar eigen inzicht op smaak met zout en peper. Giet als laatste een eetlepel van het kookwater van de pasta bij de pesto en maal nog een paar tellen.

Stap 2.
Verwarm de boter of olie in een koekenpan en bak de Carpaccio misto op middelhoog vuur om en om in circa 2 minuten per kant bruin.

Stap 3.
Schep ondertussen de pesto door de pasta en serveer warm of lauw met de Carpaccio misto.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!