Carpaccio van Harry’s Bar
0-20 minuten
Overig
4 personen
Voorgerecht
Rund
Overig
Onbekend

Ingrediënten

250 g runderstaartstuk, in zeer dunne plakjes
1 bosje rucola
geschaafde Parmezaanse kaas
3 eetlepels mayonaise
sap van een limoen
scheutje Worcestersaus
1 mespuntje tabasco
scheutje olijfolie

Bereidingswijze

1.Maak een sausje van de mayonaise, het limoensap, de Worcestersaus en de tabasco.
2. Maak de rucola aan met een beetje olijfolie.
3. Leg de dun gesneden car­paccio in cirkels op de borden.
4. Besprenkel de carpaccio met de saus en strooi er Parmezaan­se kaas en rucola overheen.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!