Carpaccio van Harry’s Bar
0-20 minuten
Overig
4 personen
Voorgerecht
Rund
Overig
Onbekend
Ingrediënten
250 g runderstaartstuk, in zeer dunne plakjes
1 bosje rucola
geschaafde Parmezaanse kaas
3 eetlepels mayonaise
sap van een limoen
scheutje Worcestersaus
1 mespuntje tabasco
scheutje olijfolie
Bereidingswijze
1.Maak een sausje van de mayonaise, het limoensap, de Worcestersaus en de tabasco.
2. Maak de rucola aan met een beetje olijfolie.
3. Leg de dun gesneden carpaccio in cirkels op de borden.
4. Besprenkel de carpaccio met de saus en strooi er Parmezaanse kaas en rucola overheen.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!