Carpaccio van kalfsmuis met truffel en Parmazaan
0-20 minuten
Overig
4 personen
Voorgerecht
Kalf
Overig
Onbekend

Ingrediënten

300 g dungesneden kalfsmuis
4 eetlepels mayonaise
1 theelepel truffelpasta
Parmezaan snippers
Kruidensalade, kervel, dragon
Olijfolie
Tomaatjes, in tweeen gesneden
Peper en zout

Bereidingswijze

Stap 1.
Leg de plakjes dunne kalfsmuis in een lijn op een bord.

Stap 2.
Meng in een kommetje de mayonaise en de truffelpasta tot een sausje.

Stap 3.
Pluk de kruiden en maak het aan met de olie, peper en zout.

Stap 4.
Maak mooie lijnen van de mayonaise op de kalfsmuis en verkruimel de kaas. Schik de kruidensla erbij en leg de tomaatjes erbij.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!