Carpacciosalade
0-20 minuten
Overig
4 personen
Maaltijdsalade
Rund
Italiaans

Ingrediënten

  • Ossenhaas 250 gram
  • Gemengde sla 100 gram
  • Grove pesto 5 eetlepels
  • Balsamicoazijn 1 eetlepel
  • Olijfolie 2 eetlepels

Bereidingswijze

  1. Snijd de ossenhaas in zeer dunne plakjes.
  2. Roer de olie met de azijn en de pesto tot een dressing en breng dit op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel de sla over vier borden, leg er de ossenhaasplakken op en schep er de pesto-dressing overheen.

Voedingswaarde per persoon
270 kcal (1131 kj). eiwit: 18 g. vet: 22 g (waarvan 7 g onverzadigd). koolhydraten: 7 g.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!