Ciabatta met prosciutto en spianata romana
0-20 minuten
Oven
2 personen
Lunch
Varken
Italiaans
Zomer

Ingrediënten

  • 100 g prosciutto
  • 100 g Spianata Romana
  • 4 el mayonaise
  • 2 tl olijven-truffel-tapenade
  • 1 tl olijfolie met truffelaroma
  • 4 ciabatta afbakbroodjes
  • 1 kropje mini romaine sla
  • 50 g Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

  1. Bak de ciabattabroodjes af volgens de beschrijving op de verpakking. Laat ze afkoelen en snijd ze doormidden.
  2. Meng de mayonaise, tapenade en olijfolie en smeer hiermee de onderste helft van de broodjes in. Snijd de romaine sla in smalle reepjes en leg dit op de truffel-tapenade.
  3. Leg hierop royaal eerst de prosciutto en dan de Spianata Romana.
  4. Rasp er met een grove rasp Parmezaanse kaas overheen.

VOEDINGSWAARDEN PER PERSOON: 519 KCAL (2168 KJ). VET: 28,4 G (WAARVAN 18,2 G ONVERZADIGD). EIWIT: 23,7 G. KOOLHYDRATEN: 40,4 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!