Ciabatta met rosbief, avocado en sjalottenmayonaise
0-20 minuten
Overig
4 personen
Lunch
Vleeswaren
Italiaans
Onbekend

Ingrediënten

4 kleine ciabatta’s
150 g rosbief
1 avocado
1 bosje platte peterselie, gesneden
1 citroen, geperst

Voor de sjalottenmayonaise
1 sjalot, gesnipperd
1 eetlepel creme fraiche
3 eetlepels mayonaise
3 draaien zwarte peper

Bereidingswijze

1. Meng voor de mayonaise de gesnipperde sjalot, creme fraiche en de peper door elkaar.

2. Snijd de ciabatta’s doormidden en besprenkel ze met olijfolie.

3. Schil de avocado en snijd deze in plakjes. Besprenkel met het citroensap om verkleuring tegen te gaan.

4. Beleg de ciabatta’s ruim met rosbief en strooi er zout en peper over naar smaak. Beleg vervolgens met de avocado en een flinke dot sjalottenmayonaise. Garneer met de platte peterselie.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!