Ciabatta met rosbief en Hollandse garnalen
0-20 minuten
Oven
4 personen
Lunch
Vleeswaren
Overig
Onbekend

Ingrediënten

4 ciabattabroodjes (voorgebakken)
150 g rosbief
4 eetlepels Hollandse garnalen
Halve rode paprika
Handvol rucola
1 eetlepel honing
1 theelepel azijn
3 theelepels olie
1 mespuntje wasabi
Boter

Bereidingswijze

Stap 1.
Verwarm de oven voor op 195 graden en bak de broodjes af.

Stap 2.
Snijd de paprika in gelijkmatige stukken en rooster deze in de grillpan.

Stap 3.
Meng de honing met de wasabi en de azijn. Voeg hier al kloppend met een garde de olie druppelsgewijs aan toe.

Stap 4.
Snijd de broodjes doormidden en bestrijk desgewenst met boter. verdeel vervolgens de rucola, de rosbief (op smaak gebracht met peper en zout), de Hollandse garnalen en de gegrilde paprika over de broodjes. Maak af met de honing­wasabidressing.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!