Ciabattasandwich met zalmsalade
0-20 minuten
Overig
4 personen
Lunch
Overig
Onbekend

Ingrediënten

1 voorgebakken ciabattabrood
3 kleine trostomaten, in blokjes gesneden (zaadjes verwijderd)
100 g gerookte zalm, fijngesneden
1 eetlepel kappertjes, afgespoeld en uitgelekt
6 zwarte olijven, in ringetjes gesneden
4 eetlepels mayonaise
50 g botersla

Bereidingswijze

1. Bak de ciabatta in de oven af en snijd hem in de lengte doormidden. Meng ondertussen de olijfringetjes, zalm, tomaat, kappertjes en 2 eetlepels mayonaise.

2. Besmeer de helften aan de binnenkant met de rest van de mayonaise.

3. Leg op de onderste helft van de ciabatta wat blaadjes botersla. Verdeel hierover de zalmsalade.

4. Leg de bovenkant met de besmeerde kant naar beneden op de salade.

5. Snijd in acht gelijke stukken en steek eventueel een cocktailprikker in elke sandwich.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!