Classic burger
0-20 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Lunch
Rund
Overig
Onbekend

Ingrediënten

500 g rundergehakt
1 ei
2 eetlepels paneermeel
1 theelepel milde chilipoeder
Paar blaadjes sla
2 vleestomaten, in plakjes
1/4 komkommer, in plakjes
2 augurken, in schijfjes
Mayonaise en/of ketchup
4 broodjes

Bereidingswijze

Doe het gehakt, ei en paneer­meel in een kom met de chili­poeder, met peper en zout naar smaak. Meng alles goed door el­kaar. Verdeel het gehakt in vieren en vorm van elk deel een burger.

Gril de hamburgers in een grill­pan of op de barbecue (rood of rose) vanaf 2,5 minuten aan elke kant.

Snijd de broodjes doormidden en verwarm ze even in een grill­pan of op de barbecue.

Smeer een laagje mayonaise of ketchup op de broodjes en leg de hamburger en je favoriete garnering erop (tomaat, kom­kommer, sla en augurk).

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!