Clubsandwich met tonijn, ei en fricandeau
20-40 minuten
Overig
4 personen
Lunch
Vleeswaren
Internationaal

Ingrediënten

  • 24 plakken gebraden varkensfricandeau (vleeswaar, ca. 400 g)
  • 16 sneetjes rond wit casinobrood
  • 4 eieren, hardgekookt
  • 75 g rucola
  • 150 g tonijn uit blik, op olie
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 4 eetlepels kappertjes
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Rooster de sneetjes brood. Meng de mayonaise, tonijn en wat peper en zout goed door elkaar.
  2. Bestrijk 12 sneetjes brood met het mengsel. Leg op elk sneetje 2 plakken fricandeau en bestrijk die weer met het tonijnmengsel. Maak de rucola aan met wat olijfolie en zout en verdeel plukjes sla over de boterhammen.
  3. Maak 4 stapeltjes van 3 belegde boterhammen. Strooi er wat kappertjes op en dek de stapels af met een sneetje brood.
  4. Verkruimel de eieren en verdeel ze rondom de sandwiches met nog wat rucola. Steek er prikkers in.

Voedingswaarde per persoon
735 KCAL (3085 KJ). EIWIT: 50 G.VET: 34 G (WAARVAN 26 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 55 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!