Cordon bleu
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig
Onbekend
Ingrediënten
4 varkensschnitzels, platgeslagen
4 plakjes belegen kaas
4 plakjes achterham
4 eetlepels mosterd
3 eieren, geklopt
Bloem
Paneermeel
Klontje margarine
Cocktailprikkers
Bereidingswijze
Stap 1.
Besmeer elke schnitzel met een eetlepel mosterd en leg er een plakje kaas en ham op.
Stap 2.
Vouw de schnitzels dubbel en maak de uiteinden met een cocktailprikker aan elkaar vast.
Stap 3.
Haal het schnitzeltje door de bloem, daarna door het losgeklopte eimengsel en ten slotte door de paneermeel.
Stap 4.
Bak de cordon bleu in een klontje margarine aan beide zijden goudbruin. Serveer met bijvoorbeeld broccoli en een gekookt peterselie-aardappeltje.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!