Couscous
0-20 minuten
Koken
6 personen
Bijgerecht
Varken
Overig
Lente

Ingrediënten

  • 500 g couscous
  • 6 dl warme kippenbouillon
  • 2 el kurkumapoeder
  • 6 dadels, ontpit en in kleine stukjes gesneden
  • 3 el zonnebloemolie
  • zout en peper

Bereidingswijze

  1. Doe de couscous in een kom en meng al roerende de kippenbouillon, het kurkumapoeder en zout en peper erdoorheen.
  2. Laat het geheel 10 minuten staan, zodat de couscous de bouillon kan opnemen.
  3. Voeg de zonnebloemolie toe en roer deze met uw vingers er door. Garneer het gerecht met de dadels.

VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 390 KCAL (1640 KJ). EIWIT: 11 G. VET: 9 G (WAARVAN 8 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 64 G.

Lekker bij gerooosterde lamsbout en sinaasappelbietjessalade

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!