Croque monsieur met rundergehakt
20-40 minuten
Bakken
4 personen
Lunch
Rund
Overig
Winter

Ingrediënten

  • 500 g rundergehakt
  • 2 witte uien, fijngesneden
  • 1 rood pepertje, fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 2 el truffeltapenade
  • 3 takjes tijm
  • 8 sneetjes witbrood
  • 2 el Franse mosterd
  • 4 zoetzure augurken
  • 300 g jonge kaas, geraspt
  • 50 g babyspinazie
  • 1 el boter

Bereidingswijze

  1. Bak de uien, het pepertje, de knoflook en de tijm samen met het gehakt gaar in een pan.
  2. Besmeer alle sneetjes brood aan één kant met de mosterd. Snijd de augurken in kleine stukjes. Laat het gehakt een beetje afkoelen als het gaar is en meng de truffeltapenade en de augurk erdoorheen. Beleg het brood (met de besmeerde kant naar boven) me t het gehaktmengsel, de kaas en spinazie en leg daarop een besmeerd sneetje brood met de mosterd aan de onderkant. Besmeer de buitenzijden van de tosti met wat boter.
  3. Bereid de sandwiches in een tosti-ijzer of bak ze kort in een grillpan.

VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 880 KCAL (3695 KJ). EIWIT: 54 G. VET: 48 G (WAARVAN 21 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 56 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!