Crostini met parmaham en vijgen
0-20 minuten
Oven
4 personen
Hapjes/Amuse
Vleeswaren
Overig
Zomer

Ingrediënten

150 g Parmaham (dungesneden)
1 oud stokbrood of ciabatta (in plakjes)
4 vijgen (in kwarten gesneden)
1 bosje basilicum
4 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze

Stap 1.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg in plakjes gesneden stokbrood of ciabatta op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Bak ze in de oven goudbruin af.

Stap 2.
Laat de crostini afkoelen. Beleg de crostini met de Parmaham, daar bovenop de kwart vijg en een blaadje basilicum. Bedruppel met olijfolie en maal er wat peper boven.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!