Cumberlandsaus
0-20 minuten
Overig
6 personen
Bijgerecht
Overig
Feesten en partijen

Ingrediënten

1 sinaasappel
2 eetl. bessengelei
1 glas rode port
1 theel. mosterd
1/2 theel. gemberpoeder
1/2 theel. cayennepeper of een paar druppels tabasco
2 theel. aardappelmeel
Scheutje citroensap

Bereidingswijze

Rasp de schil van een onder de hete kraan afgeborstelde sinaasappel en pers het sap uit. Doe rasp en sap met 2 eetl. bessengelei, 1 glas rode port, 1 theel. mosterd, 1/2 theel. gemberpoeder en 1/2 theel. cayennepeper of een paar druppels tabasco in een glazen kom. Zet 2 minuten op 750 Watt in de magnetron, roer goed en bind met 2 theel. aangeroerd aardappelmeel. Laat de saus afkoelen en breng verder op smaak met een scheutje citroensap.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!